Taxateurs Vereniging Curaçao white logo

Over Ons

Maak kennis met TVC

Waar staan wij voor?

TVC, opgericht op 24 november 2016, is actief in alle marktsegmenten van de Curaçaose vastgoedmarkt. De vereniging ondersteunt aangesloten leden en behartigt de belangen van verschillende stakeholders.

Objectiviteit en onafhankelijkheid

Ieder jaar beoordelen taxateurs voor miljarden guldens aan (commercieel) vastgoed. Vastgoedtaxaties dienen daarom objectief en onafhankelijk te worden uitgevoerd door een ervaren taxateur die gekwalificeerd is om volgens erkende regels en richtlijnen te handelen. TVC is een betrouwbare partner voor uw vastgoedtaxatie!

TVC richt zich op de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van taxateurs en dient het publiek belang bij vastgoedtaxaties.

TVC streeft naar kwaliteit

TVC streeft naar kwaliteit in de expertise van haar leden. Daarom heeft TVC een toelatingsbeleid opgesteld, waaraan leden zich dienen te houden. Leden dienen een onaantastbare reputatie, voldoende expertise, ervaring en inzicht te hebben in de ontwikkelingen op de Curaçaose vastgoedmarkt.

Professionaliteit

TVC zorgt voor duidelijke gedragsregels en professioneel gedrag en borgt daarmee de kwaliteit van haar leden. Daarnaast heeft TVC een eigen centraal tuchtsysteem, waardoor een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle taxateurs binnen TVC wordt gewaarborgd.

Vakbekwaamheid

TVC organiseert maandelijks bijeenkomsten, waarbij de leden altijd permanent worden bijgeschoold op basis van de meest uiteenlopende onderwerpen waarmee ze in hun dagelijks werk te maken kunnen krijgen. Daarom nodigt TVC regelmatig experts uit om lezingen te geven en excursies te organiseren.

Onze leden zijn gespecialiseerd in alle soorten taxaties, zowel in residentieel als commercieel vastgoed. Alle TVC-taxateurs zijn zeer toegewijd om hun klanten een professionele en uitstekende service te leveren, op een consistente en accurate manier. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat TVC-taxateurs zeer accuraat zijn in hun werkzaamheden, ongeacht de aard van het project.

Onze taxateurs combineren hun ervaring, vakkundigheid en kennis van de Curaçaose markt, om een objectief, deskundig en gedetailleerd taxatierapport op te stellen.

TVC-leden zorgen voor een waar verschil in hun vak. Door de jaren heen hebben ze het voorrecht gehad om als taxateurs en in commissies verantwoordelijk te zijn voor verschillende van de grootste, meest complexe en uitgebreide taxatie projecten op het eiland.

Competenties van de taxateurs binnen TVC